Dakdekker Nijmegen

Op zoek naar een professionele dakdekker in de regio Nijmegen?

Dakservice Reijnders dakdekker

VOORKOM ONKOSTEN DOOR ACHTERSTALLIG
ONDERHOUD EN VRAAG DE GRATIS DAKINSPECTIE AAN

Dé dakdekker voor uw platte dak in Nijmegen

Normaal gesproken houdt een plat dak je lekker warm en droog. En hoewel daken erg stevig zijn en wel tegen een stootje kunnen, ontstaan er soms helaas toch problemen. Storm, sneeuw of harde regen kunnen het dak verzwakken. En een lekkend dak, daar zit u natuurlijk niet op de wachten. Woont u in Nijmegen en heeft u een plat dak? Dan bent u bij Dakservice Reinders aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist voor de aanleg of vervanging van uw platte dak. Onze dakdekkers zijn all-round vakmannen met passie voor het vak. Ze voorzien u graag van advies over uw dak en kunnen problemen vaak voorkomen en anders snel verhelpen. Lees snel verder om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

Een dakdekker verlengt de levensduur van uw dak

We zijn zo gewend dat ons dak veilig boven ons hoofd ligt, dat daken vaak worden vergeten bij het periodiek onderhoud aan de woning. Erg zonde, want goed onderhoud kan problemen voorkomen en zal de levensduur van uw dak behoorlijk verlengen. Door direct actie te ondernemen op de aandachtspunten zal het dak een aantal jaar langer meegaan. En dat scheelt u weer geld. De meeste platte daken beginnen na vijftien jaar mankementen te vertonen. En dat wilt u natuurlijk voor zijn. Maak daarom nu nog een afspraak met één van onze dakdekkers voor een gratis dakinspectie en kom niet voor verrassingen te staan.

Reparatie en vervanging door een dakdekker in Nijmegen

Veroorzaakt uw platte dak nu al problemen? Ook dan helpen onze dakdekkers u graag verder. We zullen eerst vrijblijvend uw dak komen inspecteren, zodat u precies weet waar de knelpunten zitten. Na afloop van de inspectie zal onze dakdekker u een duidelijke offerte geven, zodat u precies weet waar u aan toe bent. En na de reparatie heeft u maar liefst tien jaar garantie, zodat u zeker weet dat u voorlopig weer lekker warm en droog onder uw eigen dak kunt zitten. Als het dak echt aan vervanging toe is, zal onze dakdekker dat natuurlijk ook direct zien. Ook voor vervanging van een dak kunnen wij een scherpe offerte uitbrengen. Onze ervaren dakdekkers kunnen u goed adviseren en helpen bij de keuze voor een nieuw plat dak. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en voeren de werkzaamheden altijd uit in overleg. Duidelijke communicatie en betrouwbare afspraken staan voor ons voorop. We vinden het belangrijk dat u precies weet wat er bovenop uw huis gebeurt.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis dakinspectie, zodat ook uw dak er weer jaren tegenaan kan!

Vraag een gratis dakinspectie aan!