Dakdekker

Dringend een dakdekker nodig?

Dakservice Reijnders dakdekker

VOORKOM ONKOSTEN DOOR ACHTERSTALLIG
ONDERHOUD EN VRAAG DE GRATIS DAKINSPECTIE AAN

Wat kan dakdekker Rijenders voor u betekenen!

Wilt u problemen aan uw dak voorkomen of oplossen? Het verstoren van uw woongenot is natuurlijk het laatste wat u wilt. Het is daarom van belang om uw plat dak regelmatig van onderhoud te voorzien. Bij Dakservice Reijnders hebben wij gemotiveerde en ervaren dakdekkers in dienst die uw dak graag komen inspecteren. Veroorzaakt uw dak al problemen? Wij verzorgen dakrenovatie, dakreparatie of vervanging van complete daken. Wat houdt een dakinspectie precies in? Wij vinden het belangrijk dat u precies weet wat er met uw dak gaat gebeuren, daarom bekijken wij eventuele gebreken en brengen wij de staat van uw dak in kaart. Daarnaast brengen wij op basis van onze bevindingen een vrijblijvende offerte uit. Onze dakdekkers nemen graag de tijd voor u en de inspectie is altijd gratis.

Wat kan een dakdekker doen?

Het komt vaak voor dat men te laat een dakdekker inschakelt, omdat er dan al problemen aan het dak zijn ontstaan. De reden hiervoor is dat het dak vaak wordt vergeten bij periodiek onderhoud aan huis. Dat is spijtig, omdat het dak kan gaan verzwakken bij weersomstandigheden zoals storm of zware regenval. Daarnaast is de leeftijd van het dak ook van enorm belang. Wij staan daarom ook achter het gezegde beter voorkomen dan genezen. Door het regelmatig uitvoeren van onderhoud voorkomt u grote problemen en kunt u veel geld besparen, doordat onze vakmannen uw dak gratis komen inspecteren.

Dakdekker inschakelen bij problemen aan uw dak.

Veroorzaakt uw dak al problemen? Wij staan ook dan graag voor u klaar. Wij zullen net als bij onderhoud ook eerst een dakinspectie uitvoeren. Hierdoor komen wij erachter wat het gebrek is en wat dit heeft veroorzaakt. Wij zullen altijd transparant over de procedure communiceren, wij vinden het belangrijk dat alle punten in kaart worden gebracht. Heeft u naar aanleiding van de offerte nog vragen? Dan spreken we deze uiteraard uitvoerig met u door. Wij vinden het belangrijk dat u een goed geïnformeerde beslissing kunt nemen, want een stevig en betrouwbaar dak is de basis voor uw woonplezier.

Vraag een gratis dakinspectie aan!