Dakrenovatie

Dakrenovatie noodzakelijk?

Dakservice Reijnders dakrenovatie

VOORKOM ONKOSTEN DOOR ACHTERSTALLIG
ONDERHOUD EN VRAAG DE GRATIS DAKINSPECTIE AAN

Kies tijdig voor een dakrenovatie en voorkom vervanging van uw dak

Het dak van een huis is een van de kwetsbare delen van een woning. Zware regenval, sneeuw, storm en ouderdom zijn een zware belasting van uw dak.
Zorg daarom dat u geen problemen krijgt met uw dak door tijdig actie te ondernemen. Lekkende daken zorgen namelijk voor veel overlast.
Laat op tijd een inspectie, en eventueel een dakreparatie of dakrenovatie, uitvoeren en voorkom problemen en hoge kosten aan uw huis. Dakservice Reijnders heeft ervaren dakdekkers in dienst en wij komen graag gratis uw dak inspecteren en adviseren u over de beste aanpak voor uw dak.

Wat te doen: dakreparatie of dakrenovatie?

Weet u niet zeker of er een dakreparatie of renovatie noodzakelijk is?
De dakdekkers van Dakservice Reijnders adviseren u graag na een grondige inspectie persoonlijk over de staat van uw dak.
Uiteraard zit er verschil tussen renovatie, reparatie of een volledige vervanging, maar wij leggen u dat graag uit.
Bij kleine gebreken is een reparatie vaak voldoende voor uw dak.
Maar bij grotere beschadiging van uw dak, of misschien het einde van haar levensduur, dan is dakrenovatie in de meeste gevallen de juiste keuze. Bij een renovatie wordt de dakbedekking gedeeltelijk of volledig vervangen. Dat is vaak een flinke klus, waar u helemaal niet op zit te wachten. Maar het juist op tijd kiezen voor een renovatie kan veel grotere problemen voorkomen. Als u namelijk uw volledig dak moet vervangen inclusief de constructie is dat een nog veel grotere klus en liggen de kosten nog een stuk hoger.

Wij helpen u vrijblijvend met bij uw keuze!

We begrijpen dat de keuze lastig voor u kan zijn om een inschatting te maken wat uw dak nodig heeft. De dakdekkers van Dakservice Reijnders ondersteunen u bij maken van de juiste beslissing. Aan de hand van een grondige inspectie weten zij exact wat de status van uw dak is. Door hun jarenlange ervaring weten wij ook wat de meest efficiënte en voordeligste keuze is. U krijgt een eerlijke en vrijblijvende prijsopgave voor uw dak, zodat ook u precies wat er aan uw dak moet gebeuren en wat de beste oplosssing is. Heeft uw dan nog vragen dan staan onze vakmannen altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Als uw keuze is gemaakt maken zij met u een afspraak om te bepalen wanneer uw reparatie of renovatie zal gebeuren. Uw platte dak kan er daarna weer jaren tegenaan!

Vraag een gratis dakinspectie aan!